dimarts, 29 d’octubre del 2013

Hackintosh (actualització a Maverick) Part I

Això és mai com ara, un diari de l'actualització a Maverick del Hackintosh. Partim d'un sistema hackintosh amb Mac OS Mountain Lion.
  1. Primer que cal fer, una copia de seguretat. En el meu cas, tinc una altra partició a la qual he copiat tot el sistema emprant el programa Carbon Copy. Faré la prova d'actualització sobre aquesta altra partició de proves.
  2. Un cop fet, arrancaré el sistema a la nova partició.
  3. Tot seguit, crearem un disc USB instal·lable amb el Maverick. He utilitzat el UniBeast. El software que podeu trobar a la plana tonymacx86.com. Us heu de baixar el Maverick de l'iTunes Store com si l'anessiu a instal·lar, però no ho fessiu pas. No m'estendré en explicar aquesta fase. La podeu trobar molt ben explicada a la plana
    http://www.tonymacx86.com/374-unibeast-install-os-x-mavericks-any-supported-intel-based-pc.html
  4. Un cop us heu creat el usb, sobretot, reinicieu i executeu el Chameleon  menu DES DEL USB. No intenteu executar la instal·lació del USB des del Chameleon que teniu instal·lat a disc. Suposo que la versió de Chameleon que tenia no deu ser prou actual. El cas és que no funcionava. Heu de triar arrancar l'ordinador doncs des del USB.
  5. Un cop he instal·lat el Maverick a la partició, reinicio, sempre des del USB i em treu l'error a el kext:
    com.apple.driver.AppleIntelCPUPowerManagement
  6. Provo reiniciar amb les opcions -x -v: Han petat unes quantes kext provocant kernels panics. 
  7. Reinicio, aquest cop només -x. S'executa en mode gràfic i sembla que va fent. Seguiré la tàctica d'anar esborrant les kext que provoquen kernel panic.
  8. Reinicio des del USB. Provaré d'obrir l'anterior instal·lació de Mountain Lion des del Chameleon de l'USB. Funciona correctament. Des d'aquest sistema obro un terminal i vaig al volum on he instal·lat el Maverick.
  9. Vaig a /Volumes/Maverick/System/Library i localitzo la kext IOBluetoothFamily.kext. Entro a Contents/Plugins i a dins de la kext que mostrava l'error. La renombro.
  10. Provo de rearrancar amb -x i GraphicsEnabler=Yes .Ara falla la AppleIntelSNBGraphicsFB. La renombro també.
  11. Reinicio amb -v i -x. Ha funcionat. S'obre l'escriptori.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada